Okulumuzdaki Altyapı çalışması sayesinde yenilenen fiber optik bağlantı sayesinde öğrencilerimiz derslerinde akıllı tahtalardan internete en son teknoloji ile faydalanacaktır.

Eğitimde FATİH Projesi kapsamında okulların internet ve MEB içerik servislerine erişimini sağlayan ağ altyapısının sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi erişim olarak adlandırılmaktadır.

Okullarda kurulacak alt yapı çalışmaları sonucunda, her sınıftan e-içeriklere , internete güvenli ve filtreli erişim sağlanacaktır. Bu kapsamda okullarda aktif (switchler, routerlari access pointler vs.) ve pasif (kablolar, kablo uçları, patch panel,kanallar, takma aparatları, kesintisiz güç kaynağı vs) cihazlar kurulacak, bu cihazlardan data ve elektrik kablolamaları yapılarak internet ve intranet erişimleri sağlanacaktır.

29-03-202129-03-202131-03-2021