REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE PSİKOSOSYAL DESTEK PROGRAMI ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Rehberlik servisi tarafından Öğretmenlerimize Psikososyal Destek Programı  Etkinlikleri yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI  ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ  PSİKOSOSYAL DESTEK PROGRAMI için TIKLAYINIZ.

Önleyici ve güçlendirici etkinliklerin de yer aldığı  eğitimde  travma türleri, doğal afet, ölüm-yas, intihar, cinsel istismar, terör ve göç travması ve önlenmesi konularının yer aldığı Psikososyal Destek Programı okul  rehber öğretmenlerimiz  Beyza TEKE,Özge CAN ve Nazmiye UYSAL  tarafından okul öğretmenlerimize seminer verilmiştir.

Rehberlik servisi tarafından düzenlenen etkinlikler öğretmenlerimizin katılımıyla eğlenceli hale geldi.


Psikososyal Destek Programı Öğretmen Eğitimleri Yapıldı.

Psikososyal Destek Programı / Öğretmen eğitimi okul  rehberlik öğretmeni Beyza TEKE,Özge CAN ve Nazmiye UKORKMAZ tarafından verilmiştir. Önleyici ve güçlendirici etkinliklerin de yer aldığı Psikososyal Destek Programı travma türleri; Doğal Afet, Ölüm-Yas, İntihar, Cinsel İstismar, Terör ve Göç'tür. Program kapsamında travma ve travmayla baş etme becerilerine yönelik ilkokul öğretmen ve öğrenci etkinlik çalışmaları da yapılmıştır. Çalışmanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve Rehberlik Servisine teşekkür ederiz.04-03-202004-03-202004-03-202004-03-202004-03-2020

05-03-2020



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 19  kişi beğendi